Plăți securizate

Sfaturi utile pentru securizarea tranzactiilor pe Internet  
  • Achizitioneaza de la comercianti cunoscuti, care se bucura de o buna reputatie.
  • Verifica daca in momentul realizarii platii adresa paginii de internet incepe cu https:// si nu cu http:// si daca in subsolul paginii apare simbolul unui lacat inchis, sau al unei chei (ceea ce inseamna ca schimbul de informatii intre calculatorul tau si site este criptat, securizat).
  • Citeste conditiile practicate de site in ceea ce priveste modalitatile acceptate de plata, garantia oferita pentru produse, conditiile de rambursare etc.
  • Pastreaza e-mailurile cu confirmarea platii primite de la comerciant. 
  • Nu raspunde e-mailurilor in care iti sunt solicitate datele sensibile ale cardului (numar card, data expirarii, codul CVV2 / CVC2, parola 3D Secure sau chiar pinul) sub pretextul unor verificari, culegerii de informatii pentru respectarea unor modificari legislative etc. 
  • Este indicat sa folosesti litere (mari si mici), cifre si chiar semne de punctuatie pentru a obtine parole cat mai sigure (in functie si de posibilitatile suportate tehnic de site/serviciu).
  • Evita in masura posibilitatilor logarea de pe computere publice, mai expuse infectiilor cu virusi, troieni, keyloggers sau alte programe neautorizate. Exista un risc crescut ca datele tale de identificare sa fie interceptate de programe specifice. 
  • Nu uita sa te deloghezi dupa ce ai terminat sesiunea.
După finalizarea comenzii   clientrul va fi contactat telefonic de către un consultant  și va informat despre stadiul comenzii precum și despre disponibilitatea produselor comandate. Niciodată nu vom expedia comenzi fără să fiți contact in prealabil. Posibil ca unele sortimene sa lipsească din stoc dar vom încerca să oferim alternative echivalente.
1. Livratea se face in sistem ramburs, la ridicarea coletului clientrul va achita suma aferenta. Livrearea se face cu poșta Română fiind de 10 ron taxa de transport și se va plătii la livrarea coletului sau se va face cu curierat rapid și se va plătii tot la livrare cu 18 de lei taxa de transport daca clientul se afla in apropierea unui sediu FanCourier. 
 2. Prin transfer Bancar / ordin de plata sau numerar
In contul bancar RO74INGB0000999906792392 - Lei sau RO67INGB0000999906836556 - Euro deschis la banca ING  - sucursala Suceava pe numele Hollywood Perfect Nails SRL . Dupa depunere, pentru o comunicare eficientă și rapidă ne puteți trimite OP-ul sau chitanța la adresa de e-mail: nailscosmetics@yahoo.com